Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 14:18

Οροι Χρήσης-Πολιτική Απορρήτου

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την έγγραφη άδεια της επιχείρησης Βιότροπο.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Ο παρών δικτυακός τόπος δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές

Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το δικτυακό τόπο, έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν την ιατρική γνωμάτευση. Η επιχείρηση Βιότροπο δεν υιοθετεί ή υποστηρίζει αυτοδιάγνωση ή αυτοθεραπεία με οποιονδήποτε τρόπο! Αν αντιμετωπίζετε μία κατάσταση υγείας που απαιτεί ιατρική διάγνωση και θεραπεία, είναι σημαντικό να απευθυνθείτε στον ιατρό σας.

Γενικά
Τα πνευματικά δικαιώματα του Περιεχομένου (π.χ. προγράμματα, πληροφορίες, δεδομένα) και των Υπηρεσιών του δικτυακού τόπου ( Site ) www.biotropo.gr που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο Δίκτυο από την επιχείρηση Βιότροπο προστατεύονται από τους Ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά σε αυτή ή στον εκάστοτε δικαιούχο, δημιουργό τους, διατίθενται δε στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική (μη εμπορική ή κερδοσκοπική) χρήση.

H επιχείρηση Βιότροπο καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στο δικτυακό της τόπο να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την αξιοπιστία, πληρότητα ή επικαιρότητά τους.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα των παρεχομένων υπηρεσιών, τόσο του Περιεχομένου και των Υπηρεσιών, όσο και των Προιόντων του δικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της επιχείρησης Βιότροπο ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Η επιχείρηση Bιότροπο  παρέχει το Περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις) τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου OΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ EΧΟΥΝ, και χωρίς κανενός είδους εκπροσώπηση, έγκριση ή έγγραφη εγγύηση, διατυπωμένη ή υποτιθέμενη, εξυπακουόμενων των εγγυήσεων ικανοποιητικής ποιότητας, καταλληλότητας, απαραβίαστου συμβατότητας, ασφάλειας και ακρίβειας. Σε καμία περίπτωση η επιχείρηση Βιότροπο δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.), από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων, σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η χρήση του δικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το δικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που είναι δυνατόν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σε αυτόν, και να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών της επιχείρησης Βιότροπο.

Ο παρών δικτυακός τόπος μπορεί να εμπεριέχει παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Η επιχείρηση Βιότροπο δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών καθώς και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

Η επιχείρηση Βιότροπο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του δικτύου και των υπηρεσιών της, δεν εγγυάται όμως ότι οι λειτουργίες του δικτυακού τόπου ή των Servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία.

Η επιχείρηση Βιότροπο διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει το περιεχόμενο, προϊόντα ή τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του δικτυακού της τόπου.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την επιχείρηση Βιότροπο ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της επιχείρησης Βιότροπο ή τρίτων μερών, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον δικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβασή ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Η επίσκεψη στο δικτυακό μας τόπο προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και η χρήση των υπηρεσιών της επιχείρησης Βιότροπο προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Πολιτικής Απορρήτου (Εχεμύθειας), όπως αυτοί εμφανίζονται παρακάτω:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Γενική Επισκόπηση
Με την αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης του δικτυότοπου www.biotropo.gr και της Πολιτικής Απορρήτου (Εχεμύθειας) κατά την εγγραφή, εκφράζετε την συγκατάθεση σας για την χρήση και διάθεση των προσωπικών σας στοιχείων από την επιχείρηση Βιότροπο με τον τρόπο που περιγράφεται παρακάτω στην Πολιτική Απορρήτου (Εχεμύθειας). Η Πολιτική Απορρήτου επικυρώθηκε την 1 Σεπτεμβρίου 2013.

Η επιχείρηση Βιότροπο σέβεται το δικαίωμα περί ιδιωτικού απορρήτου. Η παρούσα πολιτική αναφέρεται συνοπτικά στα προσωπικά στοιχεία τα οποία μπορoύμε να συλλέξουμε και τους τρόπους με τους οποίους αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Η επιχείρηση Βιότροπο ρητώς δηλώνει ότι τα προσωπικά δεδομένα κατόχων λογαριασμού χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για να εξυπηρετηθεί ο κάτοχος του λογαριασμού. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν μεταφέρονται, γνωστοποιούνται ή πωλούνται σε τρίτους. Περιγράφει επίσης και δεσμεύεται για άλλα σημαντικά θέματα σχετικά με το ιδιωτικό απόρρητο.

Τήρηση αρχείου Προσωπικών Δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες της επιχείρησης Βιότροπο και κατά την εγγραφή σας στις υπηρεσίες της, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κ.λ.π.), προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι επιλεγμένες υπηρεσίες και για λογαριασμό σας, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας.

Χρήση αρχείου Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στην επιχείρηση Βιότροπο, Ονοματεπώνυμο/ Επωνυμία Επιχείρησης – Διεύθυνση Φυσικού Προσώπου /Έδρα επιχείρησης – ΤΚ – Τηλέφωνο – E-mail – Fax – Α.Φ.Μ. – Δ.Ο.Υ. – Πόλη – Χώρα, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτήν, με σκοπό την έκδοση των σχετικών παραστατικών (φορολογικών) και νομιμοποίησης εγγραφής και χρήσης. Ο Κάτοχος Λογαριασμού (χρήστης) έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του N. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές εφόσον απαιτούνται από το Νόμο, και μόνον κατόπιν εντολής δικαστηρίου ή εντολής νομίμου αιτήματος σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ηλεκτρονικές Συναλλαγές Πληρωμής

Η επιχείρηση Βιότροπο ρητώς δηλώνει ότι δεν τηρεί αρχείο με στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, ούτε αποθηκεύει αριθμούς ή άλλα στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών. Κάθε φορά που ο επισκέπτης / χρήστης θα πραγματοποιεί αγορά Προϊόντος ή Υπηρεσίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, θα πρέπει εκ νέου να καταχωρεί αυτά τα στοιχεία για την εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Αποδέκτες των στοιχείων αυτών, είναι αποκλειστικά εταιρείες (Visa, Mastercard, Τράπεζες) που μεσολαβούν για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης.

Χρήση Cookies

Η επιχείρηση Βιότροπο χρησιμοποιεί Cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη ή του χρήστη σε όλες ή ορισμένες σελίδες στο δικτυακού της τόπου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου (Text Files), που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή κάθε επισκέπτη ή χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του.

Τα Cookies Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση και ασφαλή πρόσβαση του επισκέπτη ή χρήστη προκειμένου τη χρησιμοποίηση ορισμένων υπηρεσιών του Δικτυότοπου, και επεξεργάζονται από την επιχείρηση Βιότροπο για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του Δικτύου είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς, για λόγους marketing, αλλά κυρίως για τις On Line παραγγελίες και αγορές.

Επειδή η ασφάλεια των συναλλαγών και προσωπικών σας στοιχείων είναι υψίστης σημασίας για την επιχείρηση Βιότροπο, είναι προϋπόθεση να έχετε τα cookies ενεργοποιημένα για να παραγγείλετε ή να αγοράσετε προϊόντα On Line από την επιχείρηση Βιότροπο.

Cookies και Ανωνυμία
Τα cookies καταγράφουν μόνο τις περιοχές του site που ο εν λόγω υπολογιστής έχει επισκεφθεί και για πόσο χρονικό διάστημα. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να ρυθμίσει τον υπολογιστή του ώστε να μην αποδέχεται την ύπαρξη των cookies, και να ειδοποιείται όταν εκδίδεται ένα Cookie, όπου κατ’ επιλογή του να απορρίπτει ή να αποδέχεται την εγκατάσταση των cookies. Σε περίπτωση που δεν έχετε ρυθμίσει τον υπολογιστή σας να απορρίπτει τα cookies , μπορείτε να σερφάρετε στο site της επιχείρησης Βιότροπο ανώνυμα, μέχρι τη στιγμή που θα επιλέξετε να εγγραφείτε σε κάποια από τις υπηρεσίες της, ή να πραγματοποιήσετε παραγγελία On Line.

Αποδοχή-Συναίνεση

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.


Σχεδιασμός Ιστοσελίδας-Ιδιοκτησία

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της επιχείρησης Βιότροπο και αποτελούν Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας της, με επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων της.

Ενημέρωση Διαθέσιμων Υπηρεσιών

Κατά καιρούς θα σας παρέχουμε πληροφορίες για άλλες υπηρεσίες της επιχείρησης Βιότροπο, στις οποίες θα μπορείτε να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε. Επίσης θα σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε έρευνες που θα διεξάγονται από την επιχείρηση Βιότροπο, οι οποίες θα έχουν σκοπό να εξετάζουν την αποτελεσματικότητα και την απήχηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

  • Ακύρωση Παραγγελίας
    Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει :

-Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση».

-Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία μπορείτε μέσα σε χρονικό διάστημα δύο (2) ημερών να καλέσετε στα τηλέφωνα της επιχείρησης και θα αναλάβουμε την ακύρωση της παραγγελίας σας.

-Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στα τηλέφωνα της επιχείρησης ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας.

  • Επιστροφές προϊόντων
    Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν άμεσα χωρί καμία δική σας επιβάρυνση. Διαφορετικά θα σας πιστωθούν τα χρήματά σας καθώς και τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής θα πιστωθούν τα χρήματά σας στο σύνολό τους εκτός από τα έξοδα μεταφοράς.
  • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία. Προκειμένου να αποφευχθεί και δική σας ταλαιπωρία παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους, καθώς και το είδος τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Χρήστες κάτω των 18

Για χρήστες κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών θεωρείται δεδομένη η εκ των προτέρων εξασφάλιση της συγκατάθεσης των γονέων/ κηδεμόνων τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η Εγγραφή ή ακόμη και εκτέλεση ηλεκτρονικής συναλλαγής.

Η επιχείρηση Βιότροπο δεν διαθέτει την αγορά προϊόντων για μη ενήλικους. Παρ’ ότι μπορεί να διαθέτει προϊόντα για μη ενήλικους, η αγορά τους πρέπει να εποπτεύεται από ενήλικο. Εάν είστε κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικτυακό χώρο της επιχείρησης Βιότροπο μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή ενός κηδεμόνα.

Σε περίπτωση που γίνει αντιληπτό από εσάς ότι έχει πραγματοποιηθεί εγγραφή από άτομο του συγγενικού ή όχι κύκλου σας, ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών, παρακαλούμε όπως άμεσα επικοινωνήσετε με την επιχείρηση Βιότροπο, έτσι ώστε να προβούμε στην άμεση διαγραφή των εν λόγω στοιχείων.

Ασφάλεια Στοιχείων

Η επιχείρηση Βιότροπο διασφαλίζει τα στοιχεία των κατόχων λογαριασμού από το να χρησιμοποιηθούν από μη εξουσιοδοτημένους παράγοντες ή Ρομποτικούς Μηχανισμούς. Η πρόσβασή στον λογαριασμό πραγματοποιείται με τη χρήση μοναδικών και ατομικών κωδικών που μόνο ο κάτοχος γνωρίζει και αποτελεί την ταυτότητα του λογαριασμού. Ό συνδυασμός αυτός αποδεικνύει στην επιχείρηση Βιότροπο, ότι η πρόσβαση στο λογαριασμό του κατόχου, προέρχεται αποκλειστικά και μόνον από τον κάτοχο του λογαριασμού.

Η πρόσβαση σε όλες τις απομακρυσμένες υπηρεσίες πραγματοποιούνται με την εισαγωγή του e-mail και τον κωδικό του κατόχου κάθε φορά που εισέρχεται στις πληροφορίες του λογαριασμού του ή και για να πραγματοποιήσει συναλλαγή. Μην γνωστοποιήσετε την ταυτότητα πρόσβασης του λογαριασμού σας σε κανέναν. Αν πιστεύεται ότι ο κωδικός σας έχει μαθευτεί μπορείτε να τον αλλάξετε ανα πάσα στιγμή.

Υποστήριξη Πολιτικής Απορρήτου
Η επιχείρηση Βιότροπο διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την παρούσα πολιτική προστασίας ιδιωτικού απορρήτου κατά την κρίση της, και όποτε αυτό χρειασθεί ή απαιτηθεί από το νόμο ή από νομικές ή πολιτικές έρευνες, για να ανταποκριθεί σε αλλαγές στην ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικότητας. Τυχόν τροποποιήσεις θα γνωστοποιηθούν αμέσως μέσω αυτών των σελίδων του δικτυακού μας τόπου.

Επικοινωνία για Πληροφορίες

Αν έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να προτείνετε κάτι σε σχέση με τους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου (εχεμύθειας) της επιχείρησης Βιότροπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση:
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλεφωνικά στα Τηλέφωνα:

+30 23210 22068 ή +30 23210 24002 - Fax: +30 23210 27737 ή +30 23210 24052

Tαχυδρομικά στη Διεύθυνση:
Επιχείρηση Βιότροπο
Εξοχών 1, Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, Τ.Κ. 621 22, Σέρρες

Ειδοποίηση Αλλαγών

Οι όποιες αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου αποστέλλονται κάθε φορά που αλλάζουν για να γνωρίζετε πώς χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες και τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει στο λογαριασμό. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες ταυτότητας, με διαφορετικό τρόπο θα σας ειδοποιήσουμε μέσω e-mail. Θα έχετε πάντα την επιλογή να εναντιωθείτε εφόσον δεν συμφωνείτε. Σε περίπτωση που ο κάτοχος του λογαριασμού έχει χάσει κάθε επικοινωνία με την επιχείρηση Βιότροπο, ή αν έχει απενεργοποιήσει το λογαριασμό του, δεν θα ενημερωθεί, ούτε θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες.

Διαβάστηκε 7740 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τρόποι πληρωμής »

Facebook - Twitter

Χαρτης - Τοποθεσια

ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορίες Προϊόντων

Τρόποι πληρωμής

Επικοινωνία

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξοχών 1, Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, Τ.Κ. 62122, Ελλάδα

Tel +30 23210 22068 Fax +30 23210 27737 Mob. +30 6993 607802

e-mail:[email protected]   url: www.biotropo.gr

ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Βιότροπο

Μεγ. Αλεξάνδρου 6Α  Πλατεία Εμπορίου Τ.Κ. 62124  Σέρρες  Ελλάδα

Tel +30 23210 24002 Fax +30 23210 24052  

e-mail: [email protected]

Ζείδωρος

Εξοχών 1 Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων Τ.Κ. 62122  Σέρρες  Ελλάδα

Tel. +30 23210 22068  Fax +30 23210 27737

e-mail: [email protected]