Ocubright

Σύνθετη διατροφική φόρμουλα για τα μάτια!
Eνα μείγμα από έξι συστατικά που έχουν ερευνηθεί καλά, για το ρόλο τους στην υποστήριξη της οπτικής υγείας και ζωτικότητας.
Τιμή:
Τιμή πώλησης με ΦΠΑ: 47,00 €
Περιγραφή

Ocubright

Σύνθετη διατροφική φόρμουλα για τα μάτια!

Το Ocubright, είναι μία αστρικό-βοτανική φόρμουλα βιταμινών και μετάλλων για την προώθηση της υγιούς λειτουργίας της όρασης. Σχεδιάστηκε από τον Dr. Peter D 'Adamo για να υποστηρίξει την οπτική οξύτητα και την υγεία των ματιών, και είναι ένα μείγμα από έξι συστατικά που έχουν ερευνηθεί καλά για το ρόλο τους στην υποστήριξη της οπτικής υγείας και ζωτικότητας.

Τα κυριότερα συστατικά αυτής της εξαιρετικής φόρμουλας Ocubrightείναι τας εξής:

1) Λουτεΐνη και ζεαξανθίνη: Η λουτεΐνη είναι ένα καροτενοειδές που απαντάται συνήθως σε συνδυασμό με τη ζεαξανθίνη. Μελέτες δείχνουν ότι η μεγάλη κατανάλωση λουτεΐνης μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης εκφύλισης της ωχράς κηλίδας και καταρράκτη. Τα τρόφιμα που περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις Luteins, όπως το μπρόκολο, το σπανάκι και το λάχανο σχετίζονται με την καλή υγεία των ματιών.
2) Μύρτιλλο: Τα
Mύρτιλλα περιέχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά γνωστά ως anthocynanadins, τα οποία μειώνουν την αγγειακή διαπερατότητα, και έχουν αντι-φλεγμονώδη και αντι-οίδηματικά αποτελέσματα. Εργαστηριακές μελέτες έχουν προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία ότι η κατανάλωση Μύρτιλλου βελτιώνει την υγεία του οπτικού κέντρου (ωχρά κηλίδα) του ματιού.

3) Ταυρίνη: Η Ταυρίνη είναι το πιο άφθονο αμινοξύ στον αμφιβληστροειδή χιτώνα από όλα τα ζωικά είδη. Η Ταυρίνη έχει πολλαπλές λειτουργίες για τη διατήρηση της κανονικής δομής και τη λειτουργία του αμφιβληστροειδούς.Ανεπάρκεια Ταυρίνης έχει συνδεθεί με την εκφύλιση του αμφιβληστροειδούς.

4) Ψευδάργυρος: Ο ψευδάργυρος είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο. Ένας από τους πιο σημαντικούς ρόλους που παίζει είναι η ενίσχυση της όρασης. Είναι παρών σε υψηλές συγκεντρώσεις στα μάτια, ιδιαίτερα στον αμφιβληστροειδή και χοριοειδή. Η έλλειψη ψευδαργύρου μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την όραση, και η σοβαρή ανεπάρκεια προκαλεί αλλαγές στον αμφιβληστροειδή και της χρωστικής επιθηλίου του αμφιβληστροειδούς (RPE).

Χαλκός: Ο χαλκός είναι ένα σημαντικό ιχνοστοιχείο που υπάρχει ευρέως σε τρόφιμα, ιδιαίτερα θαλασσινά, ξηρούς καρπούς, σπόρους, δημητριακά ολικής άλεσης σιταριού, και τα προϊόντα δημητριακών. Επειδή ο ψευδάργυρος μπορεί να εμποδίσει την απορρόφηση του χαλκού στο σώμα, μια μικρή ποσότητα του χαλκού έχει προστεθεί στη φόρμουλα αυτή για να διατηρήσει υγιή τα επίπεδά του.

Eyebright (Euphrasia):Το φυτό Ευφράσια έχει αντιβακτηριδιακές και στυπτικές ιδιότητες και χρησιμοποιήθηκε από τους Δυτικούς βοτανολόγους στο πλύσιμο των ματιών για να απαλύνει την καύση και τα κουρασμένα μάτια.
Η συνεργειστική δράση των έξι αυτών συστατικών της φόρμουλας
Ocubright, παρέχει γενική προστασία της υγείας των ματιών και βελτιώνει την οξύτητα της όρασης.

Συσκευασία: 60 Φυτοκάψουλες

Συστατικά: Ψευδάργυρος 15 mg, χαλκός 2 mg, Eyebright Herb (ευφράσια) 125 mg, μύρτιλλο εκχύλισμα φρούτων 5:01, 100 mg, L-Ταυρίνη 100 mg, Λουτεΐνη 12,5 mg, ζεαξανθίνη 0,75 mg.

Προτεινόμενη Χρήση: 2 κάψουλες, δύο φορές την ημέρα

Κωδικός προϊόντος: 2910

Εταιρεία: North American PharmacalInc.

 

Σχετικά άρθρα: Σύνθετη διατροφική φόρμουλα για τα μάτια

 

ΠΗΓΗ: D'ADAMO PERSONALIZED NUTRITION (D'ADAMO ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ)

 

Βιότροπο • Διατροφή-Υγεία-Πολιτισμός

Προϊόντα

Facebook - Twitter

Χαρτης - Τοποθεσια

ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορίες Προϊόντων

Τρόποι πληρωμής

Επικοινωνία

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΙΟΤΡΟΠΟ

Λ. Παπαπαύλου 16 & Μαραγκουδάκη | Πλ. Ελευθερίας | Σέρρες | Ελλάδα

Τηλ. 6987 502309

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΖΕΙΔΩΡΟΣ

https://www.zeidoros.com/eshop/

 

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ζείδωρος | Εξοχών 1 |  Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων | ΤΚ 62124 | Ελλάδα

Τηλ. 6982 104135 και 6993 607802

Url: www.zeidoros.com  |  e-mail: info@zeidoros.com