TRU-BLU UCL 1 LIT

Το TRU-BLU UCL είναι ένα εξαιρετικό λίπαντικό άνω κυλίνδρου παντός καυσίμου και ένα πρόσθετο ενίσχυσης καυσίμων! Είναι προϊόν της επώνυμης εταιρείας TRU BLU OIL με έδρα την Αυστραλία! Το TRU-BLU UCL εξοικονομεί καύσιμα ενώ προστατεύει τον κινητήρα!
Μειώνει επίσης τις εκπομπές ρύπων συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος!
Η ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ 12 ΦΙΑΛΙΔΙΑ ΤΩΝ 60ml.
Περιγραφή

Το TRU-BLU UCL εξοικονομεί καύσιμα, προστατεύει τον κινητήρα και το περιβάλλον!

Εξαιρετικό Λιπαντικό άνω Κυλίνδρου Παντός Καυσίμου και Πρόσθετο Ενίσχυσης Απόδοσης Καυσίμων!

Το TRU-BLU UCL όταν χρησιμοποιείται συνεχώς εφαρμόζει ένα λεπτό στρώμα επικάλυψης στις τσιμούχες και στις βαλβίδες αποτρέποντας την απώλεια των αερίων συμπίεσης και ανάφλεξης. Ετσι επιτυγχάνεται η σφράγιση του θαλάμου ανάφλεξης, μεγιστοποιείται η ισχύς και μειώνεται η φθορά! To TRU-BLU Upper Cylinder Lubricant (UCL) καθαρίζει τη ρητίνη και τα βερνίκια που παράγονται στα μπεκ ψεκασμού και παρακρατούν τον άνθρακα εντός του θαλάμου ανάφλεξης!

ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ 100%!

Το TRU-BLU UCL είναι 100% φυσικό προϊόν, μίγμα συστατικών που είναι παράγωγα του πετρελαίου! Αναμιγμύεται με το καύσιμο σε αναλογία 1:1000 παρέχοντας προστασία στον κινητήρα από την υγρασία-νερό που περιέχεται στο καύσιμο, εξουδετερώνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις!

ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ!

Ομογενοποιεί το νερό ακόμα κι αν η περιεκτικότητά του στο καύσιμο φθάνει το 10%!

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΕΩΣ 30%!

Το TRU-BLU UCL ελαχιστοποιεί τις παρενέργειες του καυσίμου κακής ποιότητας, λιπαίνει όλο το σύστημα που εμπλέκεται στην καύση, βελτιώνει σημαντικά την καύση και την απόδοση του κινητήρα και επιτυγχάνει αξιοσημείωτη οικονομία καυσίμου που μπορεί να φθάσει έως και 30%!

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΕΩΣ –77%!

Μειώνει τις εκπομπές ρύπων μέχρι και -77% προστατεύοντας έτσι τον κινητήρα, τον καταλύτη αλλά και το περιβάλλον, αφού σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η μόλυνση του ατμοσφαιρικού αέρα οφείλεται κατά 40% έως 45% στα καυσαέρια των αυτοκινήτων και των μηχανημάτων!

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΦΟΡΤΗΓΑ, ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ, ΤΡΑΚΤΕΡ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΥ, ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Το TRU-BLU UCL μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε καύσιμο: Βενζίνη αμόλυβδη και σούπερ, πετρέλαιο, LPG (υγραέριο), και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μηχανάκια, IX αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά, μηχανήματα έργου, τρακτέρ, μηχανές θαλάσσης, καυστήρες θέρμανσης, πλοία και αεροπλάνα!

Σε καύσιμα τύπου LPG (υγραέριο) το TRU-BLU UCL παρέχει λίπανση στον θάλαμο καύσης προστατεύοντάς τον από τις φθορές, ενώ επιτυγχάνει μείωση καυσίμου που μπορεί να φθάσει έως και 30%!

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ του TRU-BLU UCL

Μειώνει τη φθορά του κινητήρα

Αυξάνει την ιπποδύναμη έως και +20%

Καθαρίζει την αντλία και τον ψεκαστήρα (injector)

Εξοικονομεί καύσιμα έως και +30%

Μειώνει τους ρύπους έως και -77%

Ομογενοποιεί έως 10% το νερό

Διευκολύνει την ανάφλεξη

Επιτυγχάνει χαμηλότερες θερμοκρασίες

Παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα

Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των μπουζί έως και 50.000 Χιλιόμετρα!

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Η χρήση του TRU-BLU UCL είναι απλή. Αναμιγμύεται με το καύσιμο σε αναλογία 1:1000. Για κάθε 60 Λίτρα καυσίμου που εισάγετε στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας προσθέστε 1 μπουκαλάκι 60 ml TRU-BLU UCL. Μπορείτε επίσης να το παραγγείλετε σε συσκευασία 1 Λίτρου για περισσότερη οικονομία! Για κάθε 1000 Λίτρα καυσίμου που εισάγετε στη δεξαμενή του καυστήρα ή του μηχανήματός σας, προσθέστε 1 Λίτρο TRU-BLU UCL.

ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ! ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ!

Χρησιμοποιώντας το TRU-BLU UCL επιτυγχάνετε υψηλή ενεργειακή απόδοση του αυτοκινήτου σας, του καυστήρα σας ή του μηχανήματός σας, καθώς και μειωμένο κόστος συντήρησης!

ΣΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

To TRU-BLU UCL βελτιώνοντας την ποιότητα του καυσίμου, σε συνδυασμό με την καλύτερη καύση, τη μείωση της φθοράς και την παράταση ζωής του κινητήρα ή του καυστήρα, σας εξοικονομεί καθημερινά μετρητά! Χρησιμοποιείστε το όπου απαιτείται η χρήση καυσίμου και αποκομίστε οικονομικό και οικολογικό όφελος!


 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Το TRU-BLU UCL κατασκευάζεται στην Αυστραλία από την επώνυμη εταιρεία TRU BLU OIL, η οποία εφαρμόζει σύστημα ποιότητας ISO 9001.

 

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

     


 

Βιότροπο • Διατροφή-Υγεία-Πολιτισμός

Προϊόντα

Facebook - Twitter

Χαρτης - Τοποθεσια

ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορίες Προϊόντων

Τρόποι πληρωμής

Επικοινωνία

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΙΟΤΡΟΠΟ

Λ. Παπαπαύλου 16 & Μαραγκουδάκη | Πλ. Ελευθερίας | Σέρρες | Ελλάδα

Τηλ. 6987 502309

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΖΕΙΔΩΡΟΣ

https://www.zeidoros.com/eshop/

 

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ζείδωρος | Εξοχών 1 |  Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων | ΤΚ 62124 | Ελλάδα

Τηλ. 6982 104135 και 6993 607802

Url: www.zeidoros.com  |  e-mail: info@zeidoros.com