ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ 250mg 500 ταμπλέτες

Σπιρουλίνα DXN υψηλής καθαρότητας. Παράγεται στην ιδιόκτητη Φάρμα της στη Μαλαισία με φυσικές μεθόδους καλλιέργειας, χωρίς φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα!
Περιγραφή

DXN ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ 250mg, 500 Ταμπλέτες

Η Σπιρουλίνα είναι ένα είδος κυανοπράσινου μικροφύκους γεμάτη θρεπτικά συστατικά που χαρίζουν ζωή: Περιέχει πρωτεΐνες, Βιταμίνες, αμινοξέα, Βήτα καροτένιο (προβιταμίνη Α), ένζυμα, πολυσακχαρίτες, χλωροφύλλη, φυκοκυανίνη, σίδηρο, αντιοξειδωτικά, μεταλλικά και άλλα στοιχεία, που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας. Περιέχει τρείς σημαντικές βιταμίνες του συμπλέγματος Β – Β6, Β12 και Φολικό οξύ- που βοηθούν στην πρόληψη των καρδιοπαθειών. Η Σπιρουλίνα είναι πλούσια πηγή των απαραίτητων λιπαρών οξέων (EPA) και GLA.

Είναι επίσης ιδανική πηγή Βιταμίνης D. Πρέπει ημερησίως να λαμβάνουμε τουλάχιστον 800 IU έως 1.000 IU (διεθνείς μονάδες) βιταμίνης D! Στη Σπιρουλίνα είναι φυσικά διαθέσιμο αυτό το ποσό!

Η Σπιρουλίνα είναι διαφορετική από τα άλλα φύκια επειδή είναι εύπεπτη και απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό. H Σπιρουλίνα είναι μία πραγματική υπερτροφή (Superfood).

Είναι επίσης γνωστή σαν μια από τις καλύτερες αλκαλικές τροφές, που βοηθούν το σώμα μας να αλλάξει από την ασθενή οξειδωμένη κατάσταση, σε μια υγιή αλκαλική κατάσταση.

Η Σπιρουλίνα DXN παράγεται στην ιδιόκτητη Φάρμα της στη Μαλαισία, σε μία καθαρή λίμνη, με φυσικές μεθόδους καλλιέργειας, χωρίς φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα.

Συσκευασία: 500 ταμπλέτες των 250mg. Διατίθεται και σε συσκευασία 120 ταμπλέτες καθώς και σε μίγμα με δημητριακά 30 φακελάκια Χ 30gr.

Προτεινόμενη δοσολογία: Εξι (6) ταμπλέτες ημερησίως.

ΚΩΔ: HF038

Εταιρεία: DXN

 

Βιότροπο • Διατροφή-Υγεία-Πολιτισμός

 

Σχετικά άρθρα:

Σπιρουλίνα! Γεμάτη θρεπτικά συστατικά που χαρίζουν ζωή!

 


 

 

 

Προϊόντα

Facebook - Twitter

Χαρτης - Τοποθεσια

ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορίες Προϊόντων

Τρόποι πληρωμής

Επικοινωνία

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΙΟΤΡΟΠΟ

Λ. Παπαπαύλου 16 & Μαραγκουδάκη | Πλ. Ελευθερίας | Σέρρες | Ελλάδα

Τηλ. 6987 502309

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΖΕΙΔΩΡΟΣ

https://www.zeidoros.com/eshop/

 

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ζείδωρος | Εξοχών 1 |  Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων | ΤΚ 62124 | Ελλάδα

Τηλ. 6982 104135 και 6993 607802

Url: www.zeidoros.com  |  e-mail: info@zeidoros.com