Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 20:05

Maca! Το βότανο του σεξ των Ινκας!

Ανεβάζει τα επίπεδα ενέργειας και ζωτικότητας

   

To Maca ( Μάκα ) είναι ρίζα σε σχήμα ραπανιού που φύεται μόνο στις Περουβιανές Άνδεις σε υψόμετρο πάνω από 10.000 πόδια, αποτελεί δε κύρια τροφή για τον τοπικό πληθυσμό. Το Maca, γνωστό και ως Lepidium Meyenii, χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ν. Αμερική και τα καταπληκτικά του αποτελέσματα τεκμηριώθηκαν επιστημονικά μόλις την τελευταία 20ετία. Ερευνες σε Ευρώπη και Αμερική υποστηρίζουν ότι:

Ιδιότητες

• Αυξάνει την γενετήσια ορμή

• Ανεβάζει τα επίπεδα ενέργειας

• Βελτιώνει τη ζωτικότητα και την αντοχή

Το Περουβιανό Τζίνσενγκ

Το Maca χαίρει μεγάλης εκτίμησης, στο Περού για περισσότερα από 2000 χρόνια. Σύμφωνα με το θρύλο, οι πολεμιστές Ίνκας έτρωγαν Maca για δύναμη και ζωντάνια, πριν ξεκινήσουν για τη μάχη. Οι Ισπανοί κατακτητές το αποκαλούσαν "το βότανο του σεξ των Ίνκας". Σήμερα είναι γνωστό ως Περουβιανό Ginseng.

To Βότανο του σεξ των Ινκας!

Ισχυρό αφροδισιακό, τονωτικό, χωρίς παρενέργειες. Γνωστό σαν βότανο του σεξ των Iνκας μπορεί να ενισχύσει τη λίμπιντο, την αντοχή και την ενέργεια.

Προάγει τη Λίμπιντο και τη σεξουαλική ορμή

Σύγχρονες μελέτες αποδεικνύουν ότι το Maca μπορεί να προάγει τη λίμπιντο, τη σεξουαλική ικανότητα και ενέργεια. Οι γυναίκες στη Νότιο Αμερική επίσης χρησιμοποιούν το Maca για χιλιάδες χρόνια, προκειμένου να διατηρήσουν τη ζωντάνια τους, να εμποδίσουν την κούραση και να μειώσουν τις επιδράσεις της έντασης στο σώμα τους. Οι Περουβιανές αρχίζουν να χρησιμοποιούν το Maca στην ηλικία των 3 χρόνων, και παραμένουν δυνατές, γόνιμες, και παραγωγικές, με τεράστια ζωντάνια, ακόμα και σε προχωρημένες ηλικίες. Το Maca έχει την ικανότητα να αυξάνει τη λίμπιντο και θα πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά, για καλύτερα αποτελέσματα.

Η Διατροφική του αξία είναι υψηλή!

Η διατροφική αξία της αποξηραμένης ρίζας του Maca είναι υψηλή, παρόμοια με αυτή των κόκκων των δημητριακών, όπως για παράδειγμα το σιτάρι και το ρύζι. Περιέχει 60% υδατάνθρακες, 10% πρωτεΐνη, 8,5% ίνες και 2,2% λιπίδια. Τα ευεργετικά αποτελέσματα, που έχουν αναφερθεί ότι έχει το Maca για τη σεξουαλική λειτουργία, μπορεί να οφείλονται στην υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών και ζωτικών θρεπτικών στοιχείων.

Ο ρόλος των αμινοξέων

Ένα μεγάλο μέρος των πρωτεϊνών του Maca είναι σε μορφή αμινοξέων, που είναι απαραίτητα για πολλές λειτουργίες στον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένων και της σεξουαλικής λειτουργίας, καθώς και αυτής της γονιμότητας. Είναι επίσης απαραίτητα και για την παραγωγή ουσιών που μεταφέρουν σήματα στο νευρικό σύστημα, και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της σεξουαλικής διέγερσης και φυσικής απόδοσης κατά τη διάρκεια του σεξ. Τα κυριότερα αμινοξέα, που απαιτούν αυτές οι ουσίες, περιλαμβάνουν την φαινυλαλανίνη, τυροσίνη και ιστιδίνη και τα τρία περιέχονται σε σημαντικές ποσότητες στο Maca. Το Maca περιέχει επίσης και άλλο ένα αμινοξύ, την αργινίνη, η οποία μπορεί να παίξει ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση της ανδρικής γονιμότητας και δραστηριότητας.

 

 

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

 

Βιότροπο • Διατροφή-Υγεία-Πολιτισμός

Διαβάστηκε 5652 φορές

Πολυμέσα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΑΚΟΡΕΣΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ »

Προϊόντα

Facebook - Twitter

Χαρτης - Τοποθεσια

ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορίες Προϊόντων

Τρόποι πληρωμής

Επικοινωνία

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΙΟΤΡΟΠΟ

Λ. Παπαπαύλου 16 & Μαραγκουδάκη | Πλ. Ελευθερίας | Σέρρες | Ελλάδα

Τηλ. 6987 502309

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΖΕΙΔΩΡΟΣ

https://www.zeidoros.com/eshop/

 

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ζείδωρος | Εξοχών 1 |  Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων | ΤΚ 62124 | Ελλάδα

Τηλ. 6982 104135 και 6993 607802

Url: www.zeidoros.com  |  e-mail: info@zeidoros.com